Kennismakingsdagen brugklas

Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus zijn onze leerlingen het schooljaar gestart met introductiedagen. Een leuke manier om nieuwe klasgenoten te leren kennen. Vrijdag 30 augustus was de eerste lesdag.

Theatervoorstelling The Big Mo brugklas

The Big Mo maakt improvisatietheater met een flinke dosis energie en humor. De acteurs betrokken onze brugklasleerlingen op dinsdag 27 augustus bij een voorstelling over leerlingen op een nieuwe school (en waren er ook glansrollen voor dhr. Van Dommelen en dhr. Nguyen weggelegd). Verkering krijgen, lokalen zoeken, je boeken vergeten, wat moet je doen als brugklasleerling? Op het podium spatte het enthousiasme er vanaf, de leerlingen zaten op het puntje van hun stoel en applaudisseerden spontaan bij goede grappen en hilarische momenten. Ontzettend leuk en nog leerzaam ook!


Speurtocht, ontbijt en sportdag brugklas

Op dinsdag 27 en woensdag 28 augustus hebben de brugklasleerlingen de school leren kennen via een speurtocht. Wat is De Ring van Putten groot en wat is het fijn om het eerste schooljaar te starten in de kleine, overzichtelijke brugklasafdeling met een eigen ingang, kantine en buitenruimte. Op donderdag 29 augustus begon de laatste introductiedag alweer voor onze brugklassers met een ontbijt met kraakverse croissants. Heerlijk! Daarna, als afsluiting van de kennismakingsactiviteiten, een sportdag in onze sportzalen. Al met al een mooi start waarbij de leerlingen elkaar, de school en hun coaches op een leuke manier hebben leren kennen.