Thema-avond oudervereniging Puberbrein

WOENSDAG 29 MEI - VOOR ALLE OUDERS We willen allemaal wel eens weten wat zich in het brein van onze puber(s) afspeelt, toch?! Daarom nodigt de oudervereniging u graag uit voor een informatieve ouderavond met als thema ‘het Puberbrein’. Graag ontvangen wij u in de aula van De Ring van Putten, waar psycholoog en gedragswetenschapper, Linda Buijk, ons meer inzicht zal geven in het puberbrein. Na haar presentatie hopen wij onder het genot van een drankje, samen met u na te praten over dit boeiende onderwerp.

Wilt u deelnemen aan deze thema-avond, dan verzoeken wij u dit  aan ons kenbaar te maken door uiterlijk 26 mei een mailtje te sturen naar: oudervereniging.rvp@deringvanputten.nl

Wanneer, waar, voor wie?
 Woensdag 29 mei
 inloop vanaf 19:30 uur
 20:00 uur presentatie
 21:00 uur oudercafé
 In de aula van De Ring van Putten
 Deze thema-avond is bedoeld voor alle geïnteresseerde ouders van leerlingen  van De Ring van Putten.
 
Linda Buijk -  Bloemendaal
Graag stel ik mij kort voor. Ik ben Linda Buijk-Bloemendaal,  moeder van twee kinderen die inmiddels al bijna volwassen door het leven  gaan.
Zij zijn mijn grootste leerschool en inspiratie. Daarnaast werk ik al 16 jaar  in het MBO met jongeren. Dit geeft mij samen met een achtergrond in de  psychologie een kijk op hoe het leven in de theorie en in de praktijk  eruitziet.
Graag neem ik jullie mee in een verhaal over het brein en hoe zich dat  ontwikkelt. Daarbij meenemend alle uitdagingen die het leven op dit moment  biedt en hoe dit effect heeft op de ontwikkeling van het brein.