Kennismakingsdagen atheneum

Op dinsdag 27 en woensdag 28 augustus zijn onze leerlingen het schooljaar gestart met introductiedagen. Een leuke manier om nieuwe klasgenoten te leren kennen. Donderdag 29 augustus was de eerste officiële lesdag.

Klimpark 2 en 3 atheneum

Om het jaar goed te beginnen, elkaar te leren kennen en grenzen te verleggen, zijn de leerlingen van 2 en 3 atheneum naar het klimbos geweest bij Abel Tasman op woensdag 28 augustus. ‘s Ochtends zijn we met elkaar op de fiets vanaf de Olympiahal richting Rhoon gereden, netjes langs de dijk en door de groenstrook. Bij aankomst werden de leerlingen opgevangen door de klim-instructeurs en mochten ze na een oefenrondje gelijk de bomen in. Er werd heel wat hoogtevrees overwonnen! Daarna was het tijd voor een lekker frietje en snackje in de zon, voordat we weer terug gingen fietsen naar school. Het was een mooie dag waarop we elkaar op een prettige manier hebben leren kennen!


Adventure City Rotterdam 4, 5 en 6 atheneum

De klassen 4, 5 en 6 van het atheneum zijn dinsdag 27 augustus naar klimpark Rotterdam Adventure City geweest. Zip-line, freefall en klimmen tot wel 12 meter hoog! De leerlingen hebben zich enorm vermaakt. Ook de docenten vonden het leuk, meneer Julien was niet weg te slaan uit de ballenbak! Tussendoor een hapje en een drankje. Al met al een geslaagde dag.